2012. október 22., hétfő

H0 Piko DR Br 86 gőzmozdony kaszni -- 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincs minimál ár, vidd a licitért! Tekintsd meg a többi termékemet is!
H0 Piko DR Br 86 sorozatú gőzmozdony kaszni, használt
Alapvetően megkímélt, szép állapotú kaszni lenne, de a fülke (mozdonysátor) sérült a tetején, illetve az oldalán, az ablakoknál ragasztófoltos. Enyhén zsíros poros a külseje, főleg az sarkok, élek mentén, tehát tisztítást igényel.
Hibák:
- a fülke tetején törés, az oldalán pedig ragasztófolt az ablakoknál.
Eladás a képen látható állapotban. Privát aukció. Az aukciós tisztán licites, 1 Ft-ról indul, minimál ár nélkül, tehát az aukció végén a legmagasabb ajánlatot tevő lesz a nyertese.
A szállítási információk a termékleírás feletti felső fülön érhetőek el, kérem, hogy mindenképpen nézze meg, a félreértések elkerülése érdekében!
Kérem, hogy amennyiben az aukcióban kínált termék minősége, a kiszolgálás vagy a vásárlási feltételek nem elfogadhatóak, ne licitáljon! Az aukció leírásának el nem olvasásából eredő minden felelősség a vevőt terheli! Az aukcióra licitálással tudomásul veszi a termék állapotát és elfogadja az átvételi feltételeket.
Amennyiben az aukció zárását követően 8 napon belül, a vevő hibájából nem történik meg a termék vételárának kiegyenlítése, abban az esetben az aukciót negatív minősítéssel lezárom és a terméket újraindítom.
A termékek leírását minden esetben a legjobb tudásom szerint végzem, azonban előfordulhat, hogy valamilyen hiba, jellemző, stb. elkerülte a figyelmem. Kérem, ha ilyent tapasztal, azonnal jelezze az átvétel után részemre!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-10-30 19:48
. H0 Piko DR Br 86 gőzmozdony kaszni -- 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése