2012. november 30., péntek

Bérgyilkos a szomszédom DVD - Jelenlegi ára: 500 Ft

Karctalan, újszerű állapotban. Eredeti, magyar kiadás. Szinkronos.
Tartalom:
   Nicholas „Oz” Oseransky szerény, de kissé ideges természetű fogorvos, aki Montreal elővárosában él. Felesége,  Sophie meglehetősen kikapós, fűvel-fával csalja férjét, elveri a pénzét, s nem akar beleegyezni a válásba.
   Oz olyan jó ember, aki büszke arra, hogy mennyire óvatosan kezeli a fájós fogakat, s személyesen érinti, ha fájdalmat okoz a páciensének.
   Közvetlen szomszédja hasonló elveket vall, s ami azt illeti, egészen addig jól kijönnek egymással, amíg Oz meg nem tudja, hogy ki is valójában az illető: ő Jimmy „Tulipán” Tudeski , a chicagói maffia ex-ítéletvégrehajtója.
   Tulipán éppen kijött a börtönből, s készen áll arra, hogy behajtsa régi adósságát egy kelet-európai donon,  Yanni Gogolakon . Közben Sophiemeg akarja öletni Ozt,  Jimmy végezni akar Yannival, az pedig az ő halálát kívánja.
   Jill,  Oz fogászati asszisztense és Frankie Figs,  Jimmy régi cimborája szintén gyilkos indulatokkal vannak tele.
   Oz az egyetlen, akinek nem jár az eszében semmiféle vendetta, békét akar, nyugalmat és némi esélyt arra, hogy udvarolhasson a gyönyörűCynthiának, aki mellesleg Jimmy hitvese.
   Végül a két különböző természetű szomszéd kénytelen összefogni: Jimmy a hidegvérét dobja a közösbe,  Nicholas pedig hoz néhány igen hatásos fogászati műszert….



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-12-19 22:52
. Bérgyilkos a szomszédom DVD - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése