2012. november 21., szerda

Zsirán az osztrák határtól 800 m -re ház eladó - Jelenlegi ára: 12 500 000 Ft


 
Magyarországon lakni és Ausztriában dolgozni! Most megvalósíthatja álmait! Csak 10 perc séta és már az osztrák fürdőkomplexum legszebb szállodájának valamelyikében dolgozhat , estére azonban már itthon hajthatja álomra a fejét.
A ház a bekerülési áráért eladó!
Ne fogja magát vissza, és tegyen ajánlatot!
Zsirán az új építésű negyedben egy szerkezetkész 138 m2 alapterületű önálló tégla családi ház 620 m2 telekkkel, közművesített, 2 állásos garázzsal kedvező áron, nagyon-nagyon sürgősen tulajtól eladó!   A Lutzmannsburgi (Locsmánd) fürdőkomplexumtól 800 m-re! Szoc. pol., hitel igénybe vehető, nincs még rajta lakhatási engedély és hitelmentes az ingatlan.
Természetesen a licitálót nem kényszerítem vételre az ingatlan megtekintése után, hiszen látatlanul licitált.
Határátkelők a közelben:
Lutzmannsburg (Locsmánd) 0, 6 km csak gyalog és kerékpárral!
Nikits (Füles) felé  kb. 5, 5 km
Kőszeg: 17 km
Bucsu: 31, 6 km
Deutschkreuz (Kópháza felé): 34, 9 km
Sopron: 36 km
(Zsira a Kisalföld nyugati részén, Győr-Sopron megye délnyugati csücskében, a Répce folyó mellett fekszik. A megye székhelyétől, Győrtől 83, Soprontól 36, Kőszegtől pedig 17 kilométerre található, Bükfürdőtől 12 km távolságra van. Zsira 1920 óta határmenti település, a határ túloldalán a fülesi (Nikits) és malomházi (Kroatisch Minihof) erdő, nyugaton Locsmánd község (Lutzmannsburg) határolja. Kerékpárút köti össze Locsmánddal és Répcevissel, valamint Bükön át Bővel.
Belterülete százhat hektár, melyet gabonaföldek és háromszázötven hektáron erdő vesz körül. A környéket a pliocén korban lerakódott üledékréteg fedi, melynek alapját már a Kőszegi kristályos Ős-Répce rakta le. Zsira legmagasabb pontja a falutól északnyugatra fekvő erdőben van (225 méter), a táj e ponttól lankásan lejt a település felé. Maga a község csupán 100 méter magasan fekszik, a hajdani Ős-Répce medrében képződött öntéstalajon. (A Rozália-hegységben eredő Répce Locsmándnál két ágra bomlik, a falun átfolyó ágát Répcének, a másikat Újároknak nevezik. ) A falu éghajlatát a Kőszeg-Répcevölgy klímája jellemzi, az uralkodó nyugati szelek a nyarakat hűvösebbé teszik, szeszélyes és gyakran hideg az április és október is. Esőt leggyakrabban a déli szél hoz az Írottkő felől. A környék kavicsos talaján a tölgy és cser az őshonos fafajta, de gyakori a feketefenyő is. A juhar, galagonya és kökénycserjék között számtalan ritka növény és gombafajta is megél, a környező erdők pedig gazdagok apró- és nagy vadban, különleges, ritka rovarokban. )
 



Jelenlegi ára: 12 500 000 Ft

Az aukció vége: 2012-12-11 07:36
. Zsirán az osztrák határtól 800 m -re ház eladó - Jelenlegi ára: 12 500 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése